Darragh Kenny schittert met BWP-er op Smartpak Grote Prijs in Ocala

Darragh Kenny schittert met BWP-er op Smartpak Grote Prijs in Ocala
In Florida in Ocala stond er vanavond de Smartpak Grote Prijs op het programma. Na zijn eerdere overwinning vanavond in het 1m50 was het nu opnieuw de Ier Darragh Kenny die de winst op zijn naam wist te schrijven. Voor deze Grote Prijs kon hij daarvoor rekenen op de BWP-er Horst van de Mispeleare (v. Wandor van de Mispeleare) die werd gefokt door Joris en Mia Vermeulen uit Maldegem. Het tweetal zette in de zeskoppige barrage de snelste tijd neer van 32.047 seconden.

Hij bleef daarmee voor op Emanuel Andrade en zijn Boy Iv (v. Sandro Boy) die hier naar een tweede plaats wisten te rijden door een tijd neer te zetten van 33.356 seconden. Op een derde plaats volgde Tracy Magness in het zadel van de BWP-er Intez van HD (v. Elvis ter Putte) met wie ze hier rondkwam in 34.640 seconden.

Voor Emanuel Andrade was er met zijn andere paard Hardrock Z ook nog een vierde plaats. Met 4 strafpunten noteerde hij nog een tijd van 33.535 seconden. De Australiër Rowan Willis die gisteren de Grote Prijs van Ocala domineerde nam met zijn Everse W de vijfde plaats in ontvangst. Zij kregen 8 strafpunten aangerekend in 36.099 seconden.

 

Klik hier voor alle resultaten