Darragh Kenny geeft winst in Ocala niet meer uit handen. Nederlands gefokte paarden laten zich opvallen

Darragh Kenny geeft winst in Ocala niet meer uit handen. Nederlands gefokte paarden laten zich opvallen
In Florida wordt er niet alleen in Wellington gesprongen op hoog niveau, dit weekend is ook Ocala aan de beurt waar er op vijfster niveau gereden wordt. Zojuist werd er daar een 1m50 rubriek afgewerkt die werd gewonnen door de Ier Darragh Kennu en de elfjarige Cassini Z (v. Cassini II) die hier in de barrage in een tijd van 35.64 seconden rond wist te sturen.

Hij verwees daarmee de Duitser Wilhelm Genn en de KWNP-er Bugatti (v. Heartbreaker) naar een tweede plaats. Ook zij bleven foutloos en kwamen door de finish in een tijd van 36.72 seconden. De Braziliaanse ruiter Yuri Mansur eindigde met de tienjarige Vitiki (v. Valentino) ook op het podium. Het tweetal wist met een tijd van 38.80 seconden en een foutloze ronde de derde plaats te bemachtigen.

De overige top vijf bestond uit een vierde plaats voor de Amerikaanse Laura Kraut met haar BWP-er Jakarta (v. Cicero Z van Peamel) die ze hier in 45.41 seconden foutloos rondstuurde. De vijfde plaats bleef eveneens in Amerikaanse handen voor Devin Ryan die hier met de KWPN-er Cooper (v. Unaniem) naar een tijd van 36.80 seconden wist te rijden maar daarbij wel 4 strafpunten moest noteren.

Klik hier voor alle resultaten