CSI5* Mechelen: Mark McAuley is alle concurrentie te snel af in Speed and Handiness rubriek

CSI5* Mechelen: Mark McAuley is alle concurrentie te snel af in Speed and Handiness rubriek
In Mechelen was het zonet aan de vijf-sterruiters om hun kunnen te tonen in de Samsung 1m45 Speed and Handiness rubriek. 32 combinaties traden aan in deze rubriek waarin springfouten in strafseconden vertaald werden.

De snelste ronde kwam van Felix Hassmann. Hij reed SL Bazonado (v. SI Baluarte) naar de eindstreep in 56,55 seconden. Jammer genoeg tikte de 12-jarige ruin een balk uit de lepels wat de totaaltijd op 60,55 seconden bracht. Dit leverde hem wel een splinternieuwe wasmachine en de zesde plaats op.

De Ier Mark McAuley reed naar de eerste plaats. Hij sprong een foutloze omloop met Valentino Tuilliere (v. Diamant de Semilly) in 57,75 seconden. De tweede plaats ging naar onze landgenoot Francois Mathy Jr. Hij stond lange tijd aan de leiding met zijn 12-jarige BWP hengst Falco vd Clehoeve (v. Quickfeuer van Koekshof). Zijn tijd van 57,83 seconden leverde hem uiteindelijk de zilveren medaille op. Julien Epaillard en Instit de Jucaso (v.Cooper vd Heffinck) namen de derde plaats voor hun rekening. Zij deden het eveneens foutloos en finishten in 58,09 seconden.

Daniel Deusser en SX Hidalgo VG (v. Quadrillo) eindigden op de vierde plaats. Olivier Philippaerts en Ustina Sitte (v. Clinton) eindigden op vijf.

Klik hier voor de resultaten