CSI Twente ook thuishaven voor de Equnews Summer Ranking Tour

CSI Twente ook thuishaven voor de Equnews Summer Ranking Tour
Ruim een maand voor aanvang van het EK Springen in Gothenburg komen diverse toppers uit de internationale springsport weer naar Geesteren voor de 43e editie van CSI Twente. De internationale klassieker op het Erve Maathuis mag zich verheugen in een grote populariteit bij bezoekers en deelnemers.

De historisch gegroeide mix van sports, business, culture en entertainment maakt CSI Twente tot een allround evenement voor een zeer gevarieerd publiek. De unieke opzet heeft ertoe geleid dat het CSI in de meest recente uitgave van de Respons TOP100 Evenementen Monitor opnieuw uit de bus gekomen is als hoogste genoteerde springconcours va Nederland. In drie kwalitatief hoogwaardige springpistes wordt volop ruimte geboden aan alle geledingen uit de springsport.

Naast de topsport op het hoogste niveau die deze week verreden zal gaan worden op de mooie locatie in Geesteren, zal er op donderdag 6 juli ook ruimte zijn voor maar liefst twee Equnews Summer Ranking Rubrieken bij de B-Paarden. De organisatie heeft hun beide B klassiek rubrieken beschikbaar gesteld voor de ESR-Tour. De eerste rubriek zal om 10.00 uur starten, waarna de tweede groep aansluitend van start zal gaan.

Meer informatie over het evenement vindt je hier