CSI Saint Lo: winst voor Patrice Delaveau

CSI Saint Lo: winst voor Patrice Delaveau
In Saint-Lo werd deze middag de tweesterren Grote Prijs gereden. In dit 1,45m parcours, traden 66 combinaties aan, 19 van hen keerden terug in de beslissende barrage.

Uiteindelijk was het Patrice Delaveau die zichzelf de winnaar van de proef mocht noemen. Hij snelde met Aquila HDC (Ovidius) naar de eindmeet in 35,83 seconden en lieten hierbij alle balken in de lepels. Emilio Bicocchio nam de tweede plaats voor zijn rekening. Met Ares (Ephebe For Ever) onder het zadel kwam hij in 36,18 seconden door de finish. Lennon Dermott en Valent (Hors La Loi II) eindigde op de derde plak. Ook zij legden een foutloze barrage af in 36,21 seconden.

De Fransman Florian Angot eindigde op de vierde plaats. Hij kon hiervoor rekenen op Tip Top Des Tess (Mylord Carthago). Margaux Rocuet vervolledigde de top vijf met Talika des Isles (Jarnac).

Onze landgenoot Christophe Vanderhasselt eindigde nog op een mooie zevende plaats met Gino Van De Vrunte (Jokinal De Bornival). Ze sprongen een foutloze finale maar vielen met hun tijd van 37,91 seconden net buiten de top zes.

Klik hier voor de resultaten