CSI Cagnes-Sur-Mer: Belgische en Italiaanse overwinning

CSI Cagnes-Sur-Mer: Belgische en Italiaanse overwinning
Ook op Franse bodem is er nog steeds een CSI2* competitie aan de gang. Deze morgen stond een 1,45m proef op het programma, vanmiddag werd een 1,35m proef verreden.

In die 1,35m proef is Maxime Harmegnies erin geslaagd de overwinning binnen te halen. Hij sprong met Fernandes (For Pleasure) een foutloze tweede fase in 22,93 seconden. Hiermee was hij de Fransman Charles Henri Fermes te snel af. Ook hij sprong een foutloze tweede fase in 23,50 seconden. De derde plaats ging opnieuw naar Frankrijk. Victor Senegas en Raisa (Iolisco de Quinhon) lieten de balken in de lepels en finishte in 23,54 seconden.

Jean Francois Rondoux (Tulipe De La Vigne) en Damien Dixon (Kobold v. Schloesslihof CH) eindigde respectievelijk op de vierde en de vijfde plaats.

In de 1,45m proef ging de overwinning naar de Italiaanse Clementin Grossi. Zij reed Zquasimodo R in 72,11 seconden naar de eerste plaats. De tweede plaats ging naar Loic Chiron. Hij sprong met Bijoux (Babouche vh Gehucht Z) een foutloze ronde in 73,10 seconden. De derde plaats ging naar Bernard Lefvre. Ook hij sprong een snelle, foutloze ronde in 74,69 seconden. Hij had hiervoor Primaghju De Nazca (Siego).

Florent Jeannin (Udsturm Du Lys) en Guillaume Delhaye (Richebour De Cartigny) eindigde op de vierde en de vijfde plaats.

Klik hier voor de resultaten