Christopher Klasener wint met Coocanussa de negende editie van Jumping Peel en Maas

Christopher Klasener wint met Coocanussa de negende editie van Jumping Peel en Maas
De gezellige wedstrijd in Peel en Maas werd vanavond afgesloten met de Rabobank Venlo Prijs. Voor de  grote prijs stond er een pittig 1.50m parcours op de deelnemers te wachten.

Van de 37 startende combinaties zagen we er zes terug in de barrage waar alleen de eerste drie een foutloze ronde reden.

De winst ging naar Christopher Klasener met zijn Coocanussa (Numero Uno). Ze wonnen op een diefje in 46.14 seconden. Ze voelde wel de hete adem van de nummer twee in hun nek. De 46.31 seconden brachten Daniel Meech met zijn Fine (Corlensky G) op die plaats terecht. De traagste foutloze combinatie was Teddy van de Rijt met Itcho Van't Ruytershof (Lord Z). Zij haalde de eindmeet in 48.47 seconden. De snelste 4-punter was Niels Bulthuis met zijn Blue Silver (Balou du Rouet). Zij klokte af in 45.87 seconden. Jammer van die éné fout want Niels realiseerde wel de snelste tijd. Kimberley Winsingh en Daimond (Douglas) namen de vijfde plaats voor hun rekening. Monique van den Broek was de laatste ruiter in de barrage. Zij kreeg 2 springfouten van haar Air Jordan Z afstamming Air Nike Z van de Helle en besloot op plaats zes.

We zien mooie sport, veel sfeer tijdens de wedstrijddagen. Op weg naar de tiende editie!!

Klik hier voor de resultaten