Cassio Rivetti zegeviert wederom in rankingproef Lummen

Cassio Rivetti zegeviert wederom in rankingproef Lummen
Het was een drukke dag vandaag in Lummen met maar 100 combinaties die van start gingen 1m45 rankingproef op de Spring Tour in Lummen. Uiteindelijk was net als gisteren Cassio Rivetti die met de winst naar huis ging na een spannende barrage met 14 combinaties

Met de Chacco-Blue dochter Chataga zette Rivetti de aanval succesvol in en finishte in 38.26 seconden net wat sneller dan Lorenzo de Luca die Zoe II (v. Kannan) naar de tweede plaats reed. Peder Fredricson was goed voor de derde plaats na een foutloze rit in 39.06 seconden met H&M All Inn (v. Kashmir van Schuttershof). Constant Van Paesschen deed het ook zonder fouten in de barrage en werd zo ver eigen publiek vierde  met Citizenguard Taalex.Pieter Devos (Equipharma Dax van ‘dabdijhoev) en Stephanie Andries (Cicero) eindigden op de vijfde en zesde plaats.

Suus Kuyten miste net haar plaats in de barrage. De amazone uit Gelderland zette met Dallas du Domaine Z een gecontroleerde foutloze rit neer, maar mocht door één tijdfout niet terug komen.   Pim Mulder (Blizzerd) en Roelof Bril (Arlando) zagen beide één balk op de grond neer komen. De winnaar van de eerder verreden CSI1* Grand Prix, Johnny Pals, moest met Waronetta twee springfouten incasseren.

Klik hier voor de uitslagen.

IMG_4007IMG_3983IMG_3988