Broertjes Geerink domineren in San Giovanni

Broertjes Geerink domineren in San Giovanni



Op de bodem van het Italiaanse San Giovanni waren het de broertjes Geerdink die naar succes wisten te rijden. Zo was er winst voor Vincent Geerink in de zesjarigen rubriek.

Samen met zijn Glorieus GR een nakomeling van Lucky Boy wist hij een snelle tijd neer te zetten van 42.51 seconden. Met zijn andere paard Granblue F (v. Zirocco Blue) was er nog een mooie derde plaats met een tijd van 42.87 seconden. Het was hier de Duitser Heiner Ortmann die zich op de tweede plaats wist te rijden met zijn Diabeau nakomeling Lucky Star-V met wie hij rondkwam in een tijd van 42.70 seconden.




 Bij de vijfjarigen was het echter Sander Geerink die een mooi resultaat neer wist te zetten. Zo plaatste hij zich met zijn KWPN-er H. Eldorado B. (v. Eldorado van de Zeshoek) op een mooie tweede plaats. Met een totaal van 4 strafpunten reed hij naar een tijd van 44.89 seconden. Hij moest hier enkel de Tsjech Kamil Papousek voor zich laten die met Great Feeling (v. Grey Top) als enige foutloos wist te blijven in de barrageronde en daarmee naar de winst reed met een tijd van 41.90 seconden. Deze Tsjech domineerde ook de plaatsen drie en vier met zijn andere twee paarden.

Ook bij de zevenjarigen was het Sander die nog een vierde plaats wist te bemachtigen. Ditmaal deed hij dat in het zadel van de Diarado nakomeling Ducati Z met wie hij rondkwam in 45.16 seconden. De winst in deze rubriek ging naar de Zweed Alexander Zetterman die zijn Quintendra (v. Nintender) rondstuurde in een tijd van 42.79 seconden.

Klik hier voor alle resultaten


Foto: Sander Geerink met Robinson