Bert Jan van de Pol wint de jonge paarden proef te Valkenswaard

Bert Jan van de Pol wint de jonge paarden proef te Valkenswaard
De jonge paarden kwamen vandaag als eerste in de piste te Valkenswaard. Het parcours stond op een mooie hoogte van 1.30-1.35m.

Bert Jan van de Pol haalde opgelucht adem. Hij was met zijn Looyman Z (Numero Uno) net een halve seconde sneller dan de snelle Olivier Philippaerts. Olivier leende Anaëlle de Lojou (Apache d'Adriers) even van zijn broer Thibault en klokte af in 62.23 seconden. Goed voor de tweede plaats. Damien de Chambord was met Aicha de Coquerie (Corofino) dan weer net een halve seconde trager dan Olivier en eindigde zo op een derde plaats. Marlon Modolo Zanotelli nam de vierde plaats voor zijn rekening. Daarvoor kon hij rekenen op VDL Friso Smh (Bugatti Vdl). Danielle Goldstein vinden op de vijfde plaats met G-Vingino-Blue (Zirocco Blue Vdl).

Bas Knijff reed een rustige ronde met Cassius Clay Vdl Z (Calvino Z) en werd knap 14de. Verder reden Leopold van Asten met VDL Groep Falco, Kim Emmen met Fabulous (Baloubet du Rouet), Vincent Geerink met Glorieus Gr (Lucky Boy) en Mark Martens met zijn Centana (Centadel) een mooie foutloze ronde.

Klik hier voor de resultaten