Angelique Hoorn en Sjaak Sleiderink laten van zich horen in de 1.40m-kwalificatie van Peelbergen

Angelique Hoorn en Sjaak Sleiderink laten van zich horen in de 1.40m-kwalificatie van Peelbergen
In het Equestrian centre Peelbergen werden deze namiddag twee proeven verreden over een hoogte van 1.40m. Ze waren een kwalificatie voor de GP.

In de eerste proef was Abdel Saïd de snelste met zijn Sophia N89z (v. Stakkatol), ze kwamen over de finish in een tijd van 59.21 seconden. De tweede plaats was voor de Nederlandse Angelique Hoorn met haar Brego R'N B (v. Namelus R), hun tijd bedroeg 60.57 seconden. Paul Bevan met onder het zadel Deangelo II (v. TAngelo van de Zuuthoeve) vonden we terug op plaats drie in een tijd van 61.69 seconden.

Plaats vier was voorbehouden voor Lars Nieberg en zijn Nabab de Revel (v. Nabab de Reve), hun chrono tikte af bij een tijd van 62.61 seconden. Op vijf staat de Belgische Axel Vandoorne en haar Baileys Louis (v. Jah s Diamant), ze bereikten de eindmeet in een tijd van 63.23 seconden.

De winst in de tweede kwalificatie was voor de Ier Conor Swail en zijn Domino van de Valhoeve (v. Lord Z), hun tijd bedroeg 60.35 seconden.

Plaats twee in deze proef was voorbehouden voor Nadège Janssen en haar Checkpoint Chacco (v. Chacco Blue), ze beëindigden hun parcours in een tijd van 61.46 seconden. De bronzen medaille was deze keer voor Charlotte Bettendorf met onder het zadel Julysse in een tijd van 61.86 seconden.

Op vier stond Mike Patrick Leichle en zijn paard Salitaire (v. Sandro Boy), hun chrono tikte af bij een tijd van 63.13 seconden. De top vijf werd vervolledigd door Sjaak Sleiderink en zijn Ivan R (v. Apple Juice), hun tijd bedroeg 63.44 seconden.

Voor meer resultaten klik hier.