Andres Kreuzer en David Will gaan samenwerken aan prestigieus project

Andres Kreuzer en David Will gaan samenwerken aan prestigieus project



In Duitsland richten de ogen zich op twee Duitse topruiters die de handen ineen zullen slaan om een samenwerking aan te gaan. Zo zullen Andreas Kreuzer en David Will gaan samenwerken aan hun project Team Kreuzer-Will dat zich zal gaan richten op de topsport, training en management.

Kreuzer is voormalig stalruiter van Paul Schockemöhle en Otto Becker en is nu enkele jaren zelfstandig aan het werk. Zijn collega David Will rijdt al een aantal jaar voor het team van Dietmar Gugler.

"In de tweeënhalf jaar dat ik nu zelfstandig ben heb ik vooral opgemerkt hoeveel potentie de sport naast het rijden heeft. Denk hierbij aan het selecteren van en opleiden van de jonge paarden, maar ook het trainen van ruiters en het enthousiasme van sponsoren en investeerders. Omdat ik zelf nog zeer actief ben in de wedstrijdsport kon ik al deze zaken niet in mijn eentje realiseren. Nu heb ik dan ook een partner gevonden in David Will die hier samen met mij een mooie toekomst van kan maken", vertelt Kreuzer.

De Duitse topruiter David Will is degene die hem hierbij zal gaan ondersteunen. Maar liefst tien jaar reed hij voor chef d'equipe Dietmar Gugler. "Ik ben helemaal onderaan begonnen en hij heeft mij alles geleerd. Het was echt een mooie tijd, naar ik verheug mij zeker op de toekomst met Andrew. We hadden als team bij de Global Champions League zoveel plezier samen dat ik hier echt naar uitkijk. Met zijn tweeën kunnen we naar mijn idee een zeer compleet pakket aanbieden", vertelt Will.

Het doel van het duo is om jonge paarden langzaamaan op te gaan bouwen naar het hoge internationale topniveau. Het zal echt gaan om de kwaliteit en het tweetal is dan ook hard op zoek naar een geschikte locatie.