Allerlaatste Summer Ranking rubriek zal worden verreden in Langeveen dit weekend

Allerlaatste Summer Ranking rubriek zal worden verreden in Langeveen dit weekend
Na een zomer vol fantastische wedstrijden voor de Equnews Summer Ranking Tour, staat aankomend weekend dan echt de laatste wedstrijd op het programma. De Tour kende zijn dagen met tropische temperaturen, met enorme regenbuien, maar ook met gewoon lekker wedstrijdweer. Veel deelnemers zagen we op bijna alle locaties terug en aankomende zondag is dan ook de laatste mogelijkheid om punten voor de ranking bij elkaar te kunnen rijden.

De laatste wedstrijd zal op zondag 3 september worden verreden op het Concours in Langeveen, dat wordt georganiseerd door de Molenruiters uit Tubbergen. Liefhebbers van de springsport kunnen van vrijdag tot en met zaterdag genieten van de klassen BB tot en met ZZ die verreden gaan worden. Op zondag morgen zal de dag beginnen met de Summer Ranking rubriek. De locatie is De Veldboer in Langeveen.

Met het einde van de tour in zicht kennen we dan straks ook onze winnaars. Wij zullen na de wedstrijd van Langeveen onthullen wie de winnaars zijn en hoe de prijzen overhandigt gaan worden.