Skylar Bos: "In de individuele proef gaan we er weer met volle moed tegen aan"

Skylar Bos: "In de individuele proef gaan we er weer met volle moed tegen aan"
Skylar Bos is deze week onze gastblogger vanop het CDI Lier in België. Met Black Boy neemt ze daar deel in de reeks voor junioren. Dagelijks houdt ze ons op de hoogte van haar avontuur. Gisterenavond stuurde ze nog haar blog over dag twee in het Azelhof, de eerste wedstrijddag:

"We begonnen de dag om 8u met het voeren van Black Boy. Daarna zijn we even rustig op de tribune bij de hoofdring gaan zitten om de junioren aan te moedigen. Rond een uur of 11 ben ik Blacky gaan invlechten en mijn harnachement gaan poetsen. Daarna ben ik mijzelf in de vrachtwagen om gaan kleden. In mijn hoof heb ik de proef dan ook even van punt tot punt doorgenomen. Persoonlijk vind ik het altijd wel even prettig om mijzelf voor de proef iets af te zonderen.

Om 13u25 zijn we gaan inrijden. Mijn instructrice, Katja Gevers, was er om mij te begeleiden tijdens het losrijden. We zijn begonnen met tien minuten rustig instappen zodat Blacky goed ingestapt was. Daarna hebben we hem los gedraafd en gegaloppeerd. Dan konden we hem beginnen oppakken. we hadden er een goed gevoel over en Black voelde heel fijn aan.

Om 14u05 stipt mochten we de ring in. Black had een beetje spanning bij de A vanwege de drukte op het terrasje, maar liet zich wel goed begeleiden. Het hele draf gedeelte stond de score op 71%. Helaas kreeg black spanning in de stap, wat de score naar beneden haalde. In de galop kwamen door die spanning nog een paar foutjes waardoor de score niet meer te redden was en we uiteindelijk uitkwamen op 65.9%. Super jammer want hij begon heel goed. Met ook enkele achten op ons protocol weet ik dat we beter kunnen, maar het vandaag even allemaal niet top uitpakte.

Morgen starten we de individuele proef om 8u45 en we gaan er weer met volle moed tegen aan!"