CVI Ermelo 2017 staat op punt van beginnen

CVI Ermelo 2017 staat op punt van beginnen

Van 5 tot en met 7 mei vindt het tiende CVI Ermelo plaats. Voltigeurs uit 13 verschillende landen maken deze dagen hun opwachting in de fraaie piste van het KNHS centrum in Ermelo.





Vanaf vrijdagochtend wordt er in verschillende klasses gevoltigeerd. Op het programma staan wedstrijden voor individuele voltigeurs, teams en pas de deux voor zowel junioren als senioren op CVIJ2*, CVI2* en CVI3* niveau. Deelnemers komen dit jaar uit Australië, België, Denemarken, Duitsland, Engeland, Finland, Frankrijk, Luxemburg, Marokko, Oostenrijk, Zweden, Zwitserland en uiteraard uit Nederland.

Nederland is vertegenwoordigd op CVI Ermelo met haar beste voltigeurs. Zij zullen zowel als solo, duo en in teamverband uitkomen in de verschillende competities. Bondscoach Diana van Klaveren ziet de wedstrijd met vertrouwen tegemoet. “Het CVI in Ermelo is de eerste officiële observatie wedstrijd voor  het komende WK junioren en EK senioren. Nederlands beste voltigeurs zullen dus aan de start komen. Ik heb dit jaar al verschillende trainingen bijgewoond met de leden uit ons perspectieven team en de junioren. De ontwikkelingen die ik daar heb gezien vind ik echt heel positief, en stemmen mij blij.”

Het EK Senioren en WK Junioren vindt gelijktijdig plaats in het Oostenrijkse Ebreichsdorf van 2 tot en met 6 augustus 2017.

Programma
Het programma van het CVI Ermelo begint vrijdag en zaterdag om 8.30 uur en duurt deze dagen tot in de avonduren. Zondag beginnen de voltigeurs om 9.00 uur en staat de afsluitende prijsuitreiking om 16.45 uur gepland.

De toegang tot CVI Ermelo is alle dagen gratis.

Volg online het laatste nieuws over CVI Ermelo:  www.cviermelo.nl