Nederlandse Paarden klaar voor WK Voltige

Nederlandse Paarden klaar voor WK Voltige

Komende week komen de beste Nederlandse voltigeurs in actie in het Oostenrijkse Ebreichsdorf waar het EK senioren en WK junioren wordt gehouden. Vanochtend om 8:00 was de veterinaire keuring, waar alle Nederlandse paarden fit-to-compete bevonden zijn.





De solisten zullen morgen de ring al ingaan voor de eerste ronde, de verplichte oefeningen. Het team zal donderdag pas voor het eerst starten.

Op het EK start het team Roy Rogers op het paard Rubin Royal met aan de longe Cynthia Danvers, Carola Sneekes start op Safari H met aan de longe haar moeder Marjo Sneekes en Claire de Ridder op Klintholms Ramstein met Lasse Kristensen aan de longe.

Er komen vier junioren solisten aan de start voor Nederland, Arthur en Charlotte Seidel op Smaragd gelongeerd door Lasse Kristensen. Annebeth Kubbe start op CSI gelongeerd door Sandra Jansen en Renske van Schaik op Nolan die gelongeerd wordt door Esther Sneekes.

Van woensdag tot zaterdag is de wedstrijd gratis live te volgen via https://tv.fei.org op zondag zal er alleen een betaalde livestream zijn.

Meer informatie: www.vaulting2017.com