KNHS zoekt nieuwe voorzitter Enduranceforum

KNHS zoekt nieuwe voorzitter Enduranceforum

Na drie jaar stopt Wendy van den Barselaar als voorzitter van het KNHS Enduranceforum. Wendy is in de afgelopen twintig jaar in verschillende functies actief geweest binnen de paardensport, maar wil zich nu gaan richten op andere dingen. De KNHS is daarom op zoek naar een nieuwe forumvoorzitter voor de discipline endurance.





Wendy kijkt met een plezier terug op haar termijn in het forum. ”Het KNHS Enduranceforum bestaat uit bevlogen mensen en heeft de afgelopen jaren goede resultaten bereikt, zo is de Hippiade Endurance opgestart, recent het gehele wedstrijdreglement endurance herschreven en denkt het forum na over de toekomst van de endurancesport in Nederland.”

“De leden van het enduranceforum zijn zeer actief in en met de sport vanuit diverse achtergronden en de samenwerking met de Technische Commissie en het bestuur van de nationale vereniging wordt regelmatig opgezocht,” vertelt Wendy. “Binnen het KNHS Enduranceforum heerst een positieve sfeer en iedereen is in voor het blijven zoeken naar verbetering.”

De KNHS is Wendy van den Barselaar zeer dankbaar voor haar inzet en gaat nu op zoek naar een nieuwe voorzitter voor het KNHS Enduranceforum. Voor meer informatie, het profiel en voor aanmelding kan men contact opnemen via directiesecretariaat@knhs.nl.