Bram Chardon laat zich horen tijdens EIM Denekamp

Bram Chardon laat zich horen tijdens EIM Denekamp
In de  prachtig aangeklede manege De Zonnebeek werd afgelopen weekend, onder grote publieke belangstelling, de 22ste editie van Euregio Indoor Mennen Denekamp gehouden. Met het thema Rock & Roll bouwde Bennie Steenblik schitterende parkoersen.

Bram Chardon heeft dit evenement aangegrepen om zijn vierspan Lippizaners optimaal voor te bereiden op de serie WK indoor. Na afloop trakteerde Bram samen met de als tweede geëindigde Herman ter Harmsel het publiek op een schitterende show!

De plaatselijke favoriet Mark Weusthof kwam met zijn gelegenheids span niet verder dan een 5de plaats. Hij moet zelf, de als negende startende, Dennis Peters voor laten gaan. In de rubriek vierspan pony’s moest, de uit België afkomstige, Kenny Kanora zijn meerdere erkennen in de niet te kloppen Marijke Hammink. Derde werd Eric Mulder met zijn IJslanders.

Rense Egberink is de winnaar bij de tweespan paarden. In deze rubriek waren de verschillen erg klein en werd er op het scherpst van de snede gestreden. De winnaar van Wierden, Raymond Letteboer, werd twee en Tom Engbers derde voor Antonie ter Harmsel.