Frank Schuttert zal titel verdedigen tijdens NK Mierlo

Frank Schuttert zal titel verdedigen tijdens NK Mierlo
Aankomend weekend staan er naast het Jumping Antwerpen en de Wereldbekerwedstrijd voor het Mennen ook de Nederlandse Kamioenschappen op het programma tijdens het NK Mierlo. Hier zullen de Junioren, Young Riders en Senioren strijden om de kampioenstitels in het springen. Ook zullen er 1.40m rubrieken worden verreden en is er een kampioenschap voor de veteranen.

Titelverdediger Frank Schuttert zullen we dit jaar in actie zien met zijn Chianti's Champion. Maar ook zullen Gert-Jan Bruggink die hier zijn oude troef Umeunig mee zal nemen, Jur Vrieling met onder andere VDL Glasgow vh Merelsnest, Marriet Hoekstra met U-Bresco Z, Marc Houtzager met Sterrehof's Baccarat, Ruben Romp met Audi's Teavanta, Albert Zoer en zijn Heechhiem's Cancun VDM, Maikel van der Vleuten die hier kiest voor VDL Groep Idi Utopia en Sanne Thijssen met haar Con Quidam RB in actie komen.

Bij de Young Riders beloofd het eveneens een spannende strijd te worden met deelnemers als onder andere Lisa Nooren, Jens van Grunsven, Sanne Thijssen, Maud Morssinkhof en Josta van Straaten.

Op de deelnemerslijst ontbreken wel een paar opvallende namen. Zo zullen Leopold van Asten, Willem Greve en Gerco Schröder geen van drieën in actie komen tijdens deze dagen.