Hengsten Spotlight: Zoek het niet te ver met Adorado

Hengsten Spotlight: Zoek het niet te ver met Adorado
Wanneer het om bijzondere hengsten gaat hoeft u bij Breemeersen Adorado niet te ver te zoeken. Als hengst heeft deze zoon uit de gerenommeerde Holsteiner hengst Acordo alles wat u zoekt. Zijn excellente springkwaliteiten zorgt met de nodige correctheid in beenwerk en ruime bewegingen.  En de palmares die de  BWP, Hannovereraanse en Selle Français goedgekeurde hengst heeft verzameld spreken dan ook voor zich.

In het najaar van 2004 werd Adorado goed gekeurd voor het Hannoveraanse stamboek nadat hij op de keuring als springtoppers omschreven werd. Vervolgens volgen het BWP en Selle Francais.

Als jonge hengst schitterde de schimmel tijdens diverse kampioenschappen waar hij in de top van het klassement was terug te vinden. Waaronder een Bronzen medaille tijdens het WK 6-jarige paarden in Lanaken. Nadien mocht hij de Belgische kleuren te verdedigde tijdens verschillend FEI landenwedstrijden en volgden succesen tot aan het hoogste niveau in de springsport.

Door zijn prestaties krijgt hij op 7-jarige leeftijd de titel "BWP elite hengst".  Zijn goedgekeurde zonen Jericho (Adorado x Nabab de Reve) en  Imoretto vd Breemeersen (Adorado x Grannusso) nemen ondertussen de fakkel over en vele van zijn nakomelingen presteren goed op het internationale toneel.

Als moderne hengst beantwoord Adorado aan de noden van de topsport: voorzichtigheid, souplesse, kracht en vooral intelligentie.

Kijk voor meer informatie op de website van Stoeterij Breemeersen