70.000 euro voor online Z-Auction topper

70.000 euro voor online Z-Auction topper
Opnieuw kan de Z-online auction tevreden terugblikken. Deze avond liep de Z-online auction met embyro's en fokmerries af. Daarin werd een recordbedrag gelegd voor een embryo van Casall x Rubens du Ri d'Asse. Deze embryo komt in Franse handen voor maar liefst 70.000 euro.

Ook het embryo van Diamant de Semilly x Contendro I kon op heel wat belangstelling rekenen. Hoewel de veilingprijs hoog was werd er toch een stuk minder neergelegd voor deze embryo. Een Letse investeerder kocht het aan voor 30.000 euro.

23.000 euro was het derde duurste embryo waard. Deze Cornet Obolensky x Quick Star verhuist zo naar Frankrijk, waar Zangersheide recent nog zijn hengstenkeuring had in Deauville.

De fokmerries brachten een stuk minder op. Carthago Ruby SL Z (Carthago Z x Kannan) blijft in België voor een totaal bedrag van 20.000 euro. Berda vh scheefkasteel Z (Asca Z x Quidam de Revel) verhuist naar Duitsland voor 12.000 euro. Zij is de zus van Grande Van Het Scheefkasteel, actief op een 1.50m niveau.

Voor een zelfde bedrag lijft Asqui Z (Berlin x Darco) in België. In totaal bracht de veiling een totaal op van 367.450 euro op.

KLIK HIER VOOR DE VEILING