Tweevoudig winnaar Dibowski voorlopig op vijfde plaats bij Military Boekelo

Tweevoudig winnaar Dibowski voorlopig op vijfde plaats bij Military Boekelo
Vandaag is de tweede dressuurdag op Military Boekelo. Vanmorgen als eerste starter was het van eigen bodem Jan van Beek die van start ging met Diamond Lancer. Zij reden een behoorlijk gespannen proef die helaas ook terug te zien was in de punten die ze kregen. Zij zullen de cross ingaan met een score van 62.8o punten.

Vlak na hem was het de beurt aan Jeanette Chardon met haar Vienna aan hun proef begonnen. Helaas werd de proef iets ondergewaardeerd en gaan ze morgen de cross in met een score van 61.70 punten.

Dirk Schrade wist voor Duitsland wel een sterke proef neer te zetten en hiermee te scoren. Met zijn Mr Tomtom noteert hij 48.10 punten, waarmee hij momenteel op een 14e plaats staat in het klassement.

Ook Jesse Campbell uitkomend voor New Zealand wist een resultaat neer te zetten wat momenteel goed is voor een top 20 notering. Met zijn Amsterdam 21 liet hij een fijne proef zien en scoorde 49.20 punten. Een prima uitgangspunt om morgen van start te gaan in de cross.

Theo van de Vendel startte voor Nederland met Zindane. Helaas toonde de proef erg gespannen en beloonden de juryleden de proef met een matige score van  64.60 punten.

Direct na Theo kwam James O'Haire voor Ierland van start met zijn China Doll. De attente merrie liet zich vlot door de ring sturen maar ook deze combinatie kreeg met 62.50 punten een erg lage score voor de proef.

Andreas Dibwoski uitkomend voor Duitsland en zijn team waren tevreden over zijn proef met FRH Butts Avedon. Terecht want met een score van 45.40 punten staat hij momenteel op een 5e plaats in het tussenklassement van de dressuur,

Om 13:30 uur komen de resterende deelnemers in actie, waaronder voor Nederland  Tim Lips, Alice Naber en Elaine Pen.

Kijk voor de startlijsten