Twee keer podiumplaats voor Alice Naber-Loozeman in Noord Holland

Twee keer podiumplaats voor Alice Naber-Loozeman in Noord Holland
Vandaag zijn in Oudkarspel de North Holland Horse Trials vereden. Met grote namen zoals Tim Lips, Alice Naber-Loozeman, Elaine Pen, Gert Boonzaaijer en Merel Blom. Voor Duitsland waren onder andere Julie Mestern en Dirk Schrade aanwezig.

Op dit internationale eventing parcours was het in de CIC1* de Duitser Dirk Schrade met Arina M met een totaal van 38,60 strafpunten. De tweede plaats ging naar de Duitse amazone Julie Mestern met haar Grand Prix IWEST met een totaal van 41,60 strafpunten. Derde werd in deze rubriek een amazone van eigen bodem, namelijk, Alice Naber-Loozeman [Foto]. Voor deze wedsrijd had zij Coral Estate Zamzam gezadeld en had de combinatie een totaal van 43,30 strafpunten. Vierde werd de Belgische amazone Shana Wandels met Krovo's Bugatti (46,80 strafpunten) en een vijfde plaats was er voor Elaine Pen met haar Shivers (50,10 strafpunten), direct gevolgd door Tim Lips die met Concrex Vakarlos zesde werd.
In de top tien van deze rubriek vinden we tevens nog Marcelle de Kam met Belly op de achtste plaats en Lonneke Klein Willink met Zadirmie op een negende plaats.

 

In de CIC2* was het de Duitse amazone Freya Füllgreabe met Oje Oje en een totaal van 44,40 strafpunten. Zij werden direct gevolgd door Tim Lips met Bayro, die met een score van 46,60 strafpunten op een mooie tweede plaats belande. Voor Alice Naber-Loozeman was er ook in deze rubriek de derde plaats. Samen met ACSI Peter Parker behaalde ze een totaal van 53,90 strafpunten. Vierde werd Julie Mestern (Duitsland) met Leo von Faelz (58,10) en de zesde plaats was voor Marina Köhnke met Let's Dance 73 (62,50).
Voor Alice Naber-Loozeman was er ook nog een zevende plaats, samen met haar Coral Estate Curacao. Zevende werd voor eigen bodem Renske Kroeze met Jane Z, waar er een negende plaats was voor Justin Maarse met Bloomfeld Proud Mary en ook nog een tiende plaats voor Alice Naber-Loozeman en Coral Estate Harry Belafonte.

 

In de CCIP2* was het een Duits feesje met op de eerste plaats Emma Brüssau met Rocky 536 (39,50), tweede plaats voor Calvin Böckmann met Askaban B (40,10) en de derde plaats voor Anja Schöniger met Charlie 192  (48,10). Beste Nederlander in deze rubriek was Levi Driessen met Qualitat des Bourdons die samen 16e werden.

 

Klik hier voor alle resultaten.