Tim Lips kan vooruitkijken naar Rio met nieuwe sponsoren

Tim Lips kan vooruitkijken naar Rio met nieuwe sponsoren

Na het wegvallen van mijn hoofdsponsor hebben Bavaria, Van Kessel Olie en Haegens Kraanverhuur de handen ineen geslagen en zullen zij mij steunen naar de Olympische Spelen in Rio de Janeiro.









Dat zowel Bavaria, Haegens Kraanverhuur als Van Kessel Olie hebben besloten om hun krachten te bundelen en tezamen mij te steunen richting Rio, daar kan ik natuurlijk alleen maar enorm blij mee en trots op zijn. Het mooie is dat ze alle drie echte familiebedrijven zijn en de hele familie dit met trots en liefde voor het vak tot uiting weet te brengen. Precies hetzelfde als in ons team en zeer zeker te vergelijken met topsport! Ook mooi om te horen dat ze ieder een eigen reden hebben, wat ze heeft doen besluiten om mij te gaan sponsoren. Net zo divers eigenlijk als mijn sport ‘eventing’. En wij Brabanders doen waar we goed in zijn. Eendracht maakt macht.





"Wij Brabanders doen waar we goed in zijn"







Onze Brabantse achtergrond was het eerste aanknopingspunt. Daarnaast zijn we beide ondernemers en gaan we op onze eigen manier voor de beste kwaliteit. Gelukkig hebben zij niet lang getwijfeld om met mij samen te gaan werken. Als brouwers familie staan ze bekend om een beetje lef en eigenzinnigheid en dat zien we terug in de topsport en in het bijzonder in de uitdagende eventing-tak binnen de paardensport.
Ik heb nou eenmaal een klein bijgeloof: voor iedere wedstrijd drinkt ik een Bavaria 0.0% Radler en dat helpt mij om een wedstrijd succesvol te rijden. Dat past natuurlijk redelijk goed samen.







“Tim kennen wij persoonlijk heel erg goed en we maken dan ook van dichtbij mee hoe gedreven, gepassioneerd en met een grote dosis doorzettingsvermogen hij te werk gaat.”,vertelt de Elsendorpse kraanverhuurder Dhr. Haegens “ Toen de hoofdsponsor wegviel hebben we de koppen bij elkaar gestoken en zo is deze samenwerking ontstaan. Zo’n drijfveer, een sport met een grote diversiteit en een echte Brabantse warme familie; daar willen wij graag mee samenwerken met als doel de topsport naar een hoger plan ‘te liften ’.” zei Dhr. Haegens lachend.






"we maken dan ook van dichtbij mee hoe gedreven, gepassioneerd en met een grote dosis doorzettingsvermogen hij te werk gaat"






Dhr. van Kessel uit Milheeze sluit zich hierbij aan en geeft te kennen: “Wij steunen Tim omdat vele van onze klanten zelf ook actief zijn in de paardensport. Daarom is paardensport voor ons een mooi middel om eens op een andere manier in contact te komen met onze klanten en prospects. In het verleden waren we al betrokken bij evenementen zoals Indoor Brabant, maar het feit dat wij nu kunnen samenwerken met een toonaangevende Brabantse topruiter zoals Tim, die nu helemaal toeleeft naar zijn doel Rio 2016, zorgt toch voor een extra dimensie.”







Dat ik nu drie nieuwe gerenommeerde Brabantse sponsoren heb, voor m'n drie eventing onderdelen op mijn derde Olympische Spelen. Het kan toch geen toeval zijn? Zou zomaar het verschil kunnen maken in Rio.

 


Klik hier voor een foto van Tim en zijn nieuwe sponsoren.