Nieuwe samenwerking tussen Lips Stables en Audax Media brengt "Eventing Pony Trophy"

Nieuwe samenwerking tussen Lips Stables en Audax Media brengt "Eventing Pony Trophy"
Na een zeer geslaagde eerste editie van de Bavaria Eventing Trophy voor de paarden, komt er dit jaar ook een Trophy voor de pony’s!

“Ik heb afgelopen jaar gezien wat de Trophy gedaan heeft bij de paarden en wij hopen dit jaar dit ook voor de pony’s te kunnen realiseren samen met Audax Media. Wij willen de “jeugd” de ondersteuning bieden voor de toekomst, de kans bieden om zich te ontwikkelen en vooral het plezier laten beleven aan onze mooie sport. Dat is waar het om draait” aldus Tim Lips.


Dhr. Janssens namens Audax Media sluit zich hier volledig bij aan. “Kinderen laten genieten van het buiten sporten. Ze de kansen bieden om zich te blijven ontwikkelen. Dit in wedstrijdverband, zodat ze ook leren om te gaan met ups en downs. Daar willen wij namens Audax Media graag onderdeel van uitmaken.”

De Audax Media Pony Trophy is opgesteld voor de DEB, DEL en CDEM pony’s.

De Audax Media Pony Trophy zal in 2018 worden verreden over 4 landelijke samengestelde wedstrijden. Dat zijn:
- SGW Alphen Chaam 25 maart 2018
- Eventing Etten-Leur 8 april 2018
- SGW Noord Limburg 26 & 27 mei 2018
- SGW Ysselsteyn 6 & 7 oktober 2018

Van deze 4 wedstrijden, zullen allen 4 de resultaten tellen voor het eindklassement.

Aan de drie eindprijswinnaars zal een mooi prijzenpakket worden uitgereikt. Later hierover meer. Daarnaast krijgen de drie eindprijswinnaars een tweedaagse stage aangeboden op het Talent Trainingscentrum Lips Stables van Olympisch Eventingruiter Tim Lips.

Het reglement met alle ins en outs van de Audax Media Pony Trophy vind je binnenkort op deze website www.bavaria00eventingteam.nl.