KNHS-Eventing Cup van start!

KNHS-Eventing Cup van start!

Afgelopen weekend is in het Brabantse Chaam de eerste Nederlandse eventingwedstrijd van het seizoen verreden. Daarmee is ook de KNHS-Eventing Cup van start gegaan.





Van alle eventingwedstrijden in Nederland tellen automatisch alle rubrieken in de klassen L, M en Z mee voor de KNHS-Eventing Cup. De beste 5 behaalde resultaten van een combinatie tellen mee voor het eindklassement. Ruiters die in 2016 of 2017 hebben deelgenomen aan een CIC/CCI 2** of hoger zijn helaas uitgesloten van de competitie. De volgende wedstrijd van de KNHS-Eventing Cup wordt op 2 april verreden in Etten-Leur. Kijk hier voor meer informatie over de KNHS-Eventing Cup en een overzicht wie de eerste punten hebben binnengehaald.

Voor de internationaal uitkomende ruiters is er de KNHS-Schaap en Citroen Eventing Cup. Deze gaat van start tijdens de North Holland Horse Trials in Oud-Karspel. Deze wedstrijd wordt verreden van 13 tot en met 16 april.

Combinaties kunnen op alle Nederlandse internationale eventingwedstrijden rankingpunten verdienen in de 1-, 2-, en 3-ster rubrieken. De laatste competitiewedstrijd in 2017 is in Boekelo, waar ook de prijsuitreiking van de KNHS-Schaap en Citroen Eventing Cup zal zijn.