Kies het design van de laatste hindernis in Badminton !

Kies het design van de laatste hindernis in Badminton !
Het eerste weekend van mei is het weer zover, de Badminton Horse Trials. Van woensdag 3 tot en met zondag 7 mei kan je in het park van het Badminton House (South Gloucestershire) genieten van deze CCI4*. De Badminton Horse Trials zijn een vierdaagse eventing wedstrijd die start op donderdag en vrijdag met de dressuur, met op zaterdag de cross-country en op zondag de showjumping proef.

Zoals Badminton zijn er maar 6 wedstrijden per jaar wereldwijd, en met enkel 6 4* wedstrijden is Badminton dan ook dé ideale gastheer voor de wereldtop in de eventing sport. Deze wereldtop is aanwezig met één doel: de prestigieuze award voor "Badminton Winner" mee te nemen naar huis, want Badminton staat gekend als een van de meest technische en zwaarte eventings ter wereld.

Dit jaar, om de Mitsubishi Motors Cup te promoten, kan jij meebeslissen over het design van de laatste hindernis.
The organisatie van de Badminton Horse Trials, reikt een prijs uit voor beste hindernis design en jij kan stemmen op je favoriet om deze te helpen winnen. De winnaars worden uitgenodigd op de eerste kijkdag van de Badminton Horse Trials waar alle sprongen onthuld worden. Dit is een exclusieve kans, want je kan hier enkel en alleen aanwezig zijn op uitnodiging.

Kies alvast je favoriete design, stem via deze link en misschien staat jouw keuze wel aan de finish in Badminton