Izzy Taylor en James Avery aan de leiding na tweede dressuur dag in Lion

Izzy Taylor en James Avery aan de leiding na tweede dressuur dag in Lion
Het is op het Wereldkampioenschap voor de zesjarige eventingpaarden de Britse Izzy Taylor die aan de leiding gaat na de tweede dressuur dag in Lion. Met haar Monkeying Around noteerde ze 37.6 strafpunten na haar dressuur en staat daarmee aan de kop van het klassement.

De Australiër Paul Tapner staat op een tweede plaats met zijn Bob Chaplin met 38.1 strafpunten, terwijl voor Groot-Brittannië ook Sarah Bullimore zich in de top drie wist te rijden met Corquet met wie ze voorlopig op een totaal van 41.0 strafpunten staat.

Voor Nederland is het Merel Blom die morgen vanaf een zesde plaats in de dressuur van start zal gaan in de cross-country. Zij staat met Giant Prospect BB momenteel op 42.6 strafpunten.

Zevenjarigen

Bij de zevenjarigen is het de Nieuw-Zeelander James Avery die de leiding op zich neemt met Vitali met een totaal van 42.0 strafpunten. Hij wordt op de voet gevolgd door de Fransman Jean Lou Bigot en zijn Aktion de Belheme die met 44.0 strafpunten op de tweede plaats staan. De Duitse Stephanie Böhe noteert met Classic Royetta een voorlopige derde plaats met 44.2 strafpunten.

De punten liggen allemaal dicht bij elkaar en de cross beloofd dan ook aardig het klassement overhoop te gaan halen morgen.

Klik hier voor alle resultaten