Veronique Roerink debuteert overtuigend in de Lichte Tour

Veronique Roerink debuteert overtuigend in de Lichte Tour
Veronique Roerink stak er het voorbije weekend met kop en schouders bovenuit in de Lichte Tour rubriek in Zuidwolde. Met maar liefst 73,29% won zij de proef met Flanell (v. Apache) en reed daarmee 10% los van de nummer twee,  Paulien Alberts met BB King.

 

 

Fimosa wint twee keer


In het ZZ Zwaar stonden twee groepen op het programma. In de eerste groep werden beide proeven gewonnen door Annemieke Vincourt met het eigen fokproduct Fimosa (v. Ampère). Fimosa debuteerde op dit niveau met scores van 66,50% en 64,50%. Ook de tweede plaats was in beide proeven voor dezelfde amazone. Natascha Veen behaalde met haar Damoiselle (v.Vivaldi) 65,07% en 62,86%.

Tweemaal winst voor Lotte Krijnsen


Lotte Krijnsen won met Zarienta (v.Sir Sinclair) beide proeven in de tweede groep. Zij deed dit met percentages van 64,43% en 64,79%. In de eerste proef was het rode lint voor Loes Mars die met Pablo’s Henry 64,43% bij elkaar reed. Petra Terhalle werd met Beyond The Limits tweede in de tweede groep met 63,5%.

Vai Bruntink wint met afstand


Vai Bruntink reed een goede score van 69% in de Grand Prix met Chardonnay (v. Winningmood). Daarmee won ze de rubriek met een ruime voorsprong.

Junioren zijn Young Riders de baas


De jeugdrubriek werd in handicap verreden. De beste score kwam op naam van Junioren amazone Maaike ten Hoor die haar Winder-don naar een percentage van 67,89% stuurde. Ook de tweede plaats was voor een combinatie die een Juniorenproef reed. 65,07% was de score voor Willemijn van der Kolk en Bayin-Mah.