Tosca Visser van der Meulen gaat Lynne Maas voor in CDI3* Grand Prix Freestyle in Waregem

Tosca Visser van der Meulen gaat Lynne Maas voor in CDI3* Grand Prix Freestyle in Waregem
De trend van een week internationale dressuursport in Waregem was zonder twijfel 'Nederland on top'. In totaal streden zeven duo's voor de ultieme overwinning  in de CDI3* Grand Prix Freestyle. Uiteindelijk reed Tosca Visser van der Meulen naar de overwinning met Asther de Jeu.

Het duo werd als favoriet geplaatst bij het grootste deel van de juryleden en dat vertaalde zich in een totaalscore van 73,865%. Tosca en Asther de Jeu imponeerden reeds bij het binnenkomen. Ook de pirouette werd goed gequoteerd. Algemeen wist de jury de choreografie en muziek keuze enorm te smaken.

Lynne Maas haalde meermaals het podium dit weekend. Ditmaal volgde ze op de tweede plaats met Uranium W. Het duo werd voor hun freestyle beloond met 72,290%. Ook bij Maas werd de pirouette met achten en zevens gequoteerd. HEt duo imponeerde eveneens met de galopwissels om de pas.

Voor eigen publiek werkte Isabel Cool het podium af. Samen met Aranco V sloot ze haar wedstrijd in Waregem in stijl af met 70,665%. Cool en ARanco V hun uitgestrekte draf haalden het oog van de jury. Afsluiten deed de Belgische in stijl.  Ook bij Cool werd de choreografie en muziek keuze goed gesmaakt door de jury.

De top vijf werd verder afgewerkt door Akane Kuroki (Toots) op de vierde plaats met 68,765% en Anna Louise Ross (Wydny) met een totaal van 68,720% op de vijfde stek.

Klik hier voor de resultaten