Sensibele Chester wint Intermediaire I

Sensibele Chester wint Intermediaire I
Op zondag werden de hoogste scores in Maren-Kessel bij elkaar gereden in de Lichte tour. Danielle Houtvast scoorde bijna 70% in de Prix St. Georges. Dit deed ze met Don Johnson (v. Johnson) die ze voor Leida Collins-Strijk rijdt. In de Intermediaire I eindigde Laurie Vervoort bovenaan. Gezeten op Chester (v. Tuschinski) reed ze naar 66,58%.

Tweede (65,20%) werd Iris Lamers met Eyecatcher (v. UB40). In de Prix St. Georges ging de tweede prijs (69,28%) nipt naar Yardena van Es met Excellent Diva (v. Lord Leatherdale). Het witte lint was voor Melissa Tychon. Met Valdez-nazaat Crespo behaalde ze 66,64%.

Voldoendes in Zware Tour


De overwinning in de Zware Tour was voor Angela Lakenberg. Samen met haar Artorius (v. Gribaldi) scoorde ze 61,55% voor haar Grand Prix proef. Ook de enige andere combinatie in deze rubriek behaalde een voldoende score van 60,68%. Dit was Esana Leiwakabessy die met de spring gefokte Acoretto (v. Acodetto) een Intermediaire II proef reed.

Top ZZ-Zwaar dicht bij elkaar


In de eerste ZZ-Zwaar rubriek scoorde slecht één combinatie geen winst. Beste was Florence Siemer. Zij zadelde Zidane (v. Inspekteur) en reed naar 67,50%. Tweede (66,36%) werd Andre Houben met Empelaer’s Dante (v. Serano Gold). Met Black Diamond (v. Gribaldi) eiste Zinzi Aegten de derde plek (65,86%) op.
In de tweede rubriek zaten de scores nog dichter bij elkaar en wist Zinzi het oranje lint binnen te halen. Nu kwam het percentage uit op 65,21. Zij verwees daarmee Florence Siemer naar de tweede plaats (65,14%). Derde werd dit keer Andre Houben (63,14%)

 

Klik hier voor de resultaten