Saskia Maertens naar winst in Intermediaire I in Noorwegen

Saskia Maertens naar winst in Intermediaire I in Noorwegen
In Noorwegen was er in de driesterren competitie van het Intermediaire I zojuist winst voor Saskia Maertens. Gisteren eindigde de amazone al op een derde plaats, maar vandaag mocht ze in het zadel van Lord of Loxley (v. Lord Loxley) de eerste prijs in ontvangst nemen met een mooie score van 71.947%. Met een lijst die vooral veel achten liet zien kan ze tevreden terugblikken op dit resultaat.

Ze verwees de winnares van gisteren de Noorse Alexandra Gamlemshaug Andresen naar een tweede plaats. Andresen en haar Belamour (v. Bellisimo M) wisten naar een resultaat te rijden van 70.711%. De Deen Allan Skov en zijn Sunset Hit nakomeling Midtgaardens Showhit wisten naar een derde plaats te rijden met een score van 68.816%.

Het was vervolgens Jonas Elvebakk die zowel de vierde als vijfde plaats wist in te nemen. Zo eindigde hij met Don Chameur (v. Blue Hors Don Romantic) op een vierde plaats met 67.079%, gevolgd door een vijfde plaats met de merrie Citta met wie hij een resultaat neerzette van 66.868%.

Klik hier voor alle resultaten