Rentree Don Johnson en Bella Rose in vooruitzicht voor Isabell Werth

Rentree Don Johnson en Bella Rose in vooruitzicht voor Isabell Werth
De Duitse dressuuramazone Isabell Werth heeft aangekondigd dat twee van haar toppers binnenkort weer in de ring zullen verschijnen. De 47-jarige amazone vertelt in een interview met een Duitse krant dat zowel Bella Rose als Don Johnson hun opwachting weer gaan maken in de ring. Met beide paarden had de amazone de Olympische Spelen van Rio op haar shortlist staan, maar door blessures ging deze wens niet in vervulling. Daardoor startte Werth met haar andere paard Weihegold Old.

In november staat de rentree op de agenda voor Don Johnson. De inmiddels 15 jarige ruin van Don Frederico is weer volop in training. "Ik verwacht hem weer uit te kunnen brengen vanaf midden november". Mogelijk zal zij van start gaan op de Stuttgart German Masters die gehouden wordt van 16 tot 20 november.

De Belissimo M dochter Bella Rose liep in 2014 tijdens de Wereldruiterspelen van Normandië een hoefzweer op waarna zij niet meer in de ring verscheen. Werth geeft aan dat de rentree er zeker aan zit te komen, maar de merrie tot nog toe nog iets meer tijd nodig heeft. Werth omschreef destijds de merrie als het paard dat Valegro wel eens van de troon zou kunnen stoten.