Para-dressuurcombinaties voor kwalificatiewedstrijd Indoor Brabant bekend

De negen combinaties die volgende week donderdagavond bij Indoor Brabant meedoen aan de KNHS Para Dressuur Trophy zijn bekend. Na de laatste wedstrijd in Susteren is de stand opgemaakt. In manege Katsbek wonnen Nicole den Dulk, Lotte Krijnsen en Frank Hosmar hun Grades tijdens de laatste selectiewedstrijd.





Nicole den Dulk hoefde voor de wedstrijd in Manege Katsbek in Susteren niet ver te reizen. In Grade 1B was Nicole, die in het nabijgelegen Elen woont, concurrent van zichzelf. Met Wallace (v.Future) behaalde ze een prachtig percentage van 73,10% en ook met Fifty-Fifty overschreed ze de 70 procent-grens (70,52%).

Frank Hosmar was topscoorder van de dag met zijn tienjarige ruin Alphaville N.O.P. (v.Sandreo). Met een percentage van 75,78% sloeg hij een flink gat naar Sabine Peters en haar aansprekende Carolus Magnus (v.Sunny-Boy). Peters’ proef in Grade 4 werd door de juryleden Jacques van der Harst en Dirk de Haas gewaardeerd met 67,62 procent. Daphne Meulenbroek kwam op de derde plaats en mag zich ook opmaken voor de wedstrijd tijdens Indoor Brabant volgende week.

Daphne profiteert van het goede rijden van Lotte Krijsen, die zich met Rosenstolz en Zarienta plaatste voor Indoor Brabant en daar met Rosenstolz aan de start komt. In Susteren won Lotte Krijnsen - net als een week eerder in Genemuiden – met Rosenstolz en plaatste de jury Lotte met Zarienta op de tweede plaats. De scores lagen met 69,27 en 67,20 iets lager dan vorige week. De derde plaats ging naar Ilona Goes met Zallisto (66,65%).