Glock's Voice weet ook te overwinnen met Edward Gal op Indoor Brabant

Glock's Voice weet ook te overwinnen met Edward Gal op Indoor Brabant
Op het CDI4* was het vanmorgen weer Edward Gal die met één van zijn hengsten de overwinning in de wacht wist te slepen. Gisteravond won hij nog de Prix St. George klasse met Glock's Zonik (v. Blue Hors Zack). Vanmorgen liet hij zien dat ook Glock's Voice (De Niro) een grote dressuur toekomst voor zich heeft. Met een overtuigende score van 75.90% haalde hij met gemak de overwinning binnen.

Gal toonde veel controle en ook de piaffe, wat op Caen nog een zwak punt bleek van de hengst, werd nu goed gereden. Met zowel Gal als al zijn paarden in topvorm lopen de verwachtingen voor de wereldbeker waar Glock's Undercover in actie zal komen intussen hoog op.

Naast Gal doet ook Hans Peter Minderhoud goede zaken op deze CDI4*, in het zadel van KWPN-er Glock's Johnson TN (Jazz) behaalde hij een fraaie tweede plaats. Ondanks dat er op sommige punten nog wel verbetering te behalen valt, kregen zij een beoordeeling van 73.28%.

De voor België uitkomende Fanny Verliefden volgde op de derde plaats met de KWPN-er Annarico (Lord Loxley). Samen lieten ze een nette proef zien met hoge cijfers voor de uitgestrekte draf en mooie appuyementen. Ze behaalden een score van 71.06%.

Nadine Capellmann uit Duitsland en Girasol (Gribaldi) wisten een vierde plaats te bemachtigen met 70.92%.

Het intenationale debuut van Diederik van Silfhout en Bonzanjo (Jazz) eindigde in een vijfde plaats. Ondanks de overduidelijke spanning en toch onervarenheid van de bijna negenjarige Bonzanjo, wat het tweetal wel de nodige punten koste, behaalden ze een resultaat van 70.72%.

Klik hier voor alle resultaten.

Foto: Edward Gal met Glock's undercover.