Olympischse score voor Emelie Scholtens in Grand Prix Arnhem



Samen met de 10 jarige hengst Apache(Ub 40 x Krack C) was het Emmelie Scholtens die de eerste plek van de Grand Prix op haar naam mocht schrijven. Emmelie won met haar score van 71.60% niet alleen de Ing. Gaston Glock prijs, ook is zij met het behalen van deze score zeker van een plaats in het Olympisch kader.

De Belgische Claudia Fassaert zet met haar paard Donnerfee (de Niro x Rosenkavalier) een mooie score van 69.54% neer en eindigt daarmee voorCharlotte Jorst met Kastel´s Nintendo (Negro x Monaco) die derde werd. Grote afwezigen waren uiteraard Edward Gal en Hans Peter Minderhoud, zij hadden zich gisteren  al afgemeld voor deze wedstrijd wegens de extreem temperaturen.

In de Intermediaire I, de BKC Prijs, was het Theo Hanzon die het hoogste percentage heeft gescoord. Met zijn zwarte merrie Helena v. Goorhof (Gribaldi x Camus) wist hij de jury te overtuigen en scoorde 68.68%.

De tweede plaats is voor Kirsten Beckers, met een score van 67.97%. Kirsten reed de 9-jarige hengst Broere Bristol (Jazz x Goodtimes). Op de derde plaats is geëindigd Kebie van der Heijden met Witschge (Ferro x Dutchboy) en een score van 64.07%.