Nederlandse Young Riders bezetten opnieuw volledige top vijf in Le Mans, ook Geert Hofland en Philip van Ommen zorgen voor mooie resultaten

Nederlandse Young Riders bezetten opnieuw volledige top vijf in Le Mans, ook Geert Hofland en Philip van Ommen zorgen voor mooie resultaten
De Nederlandse Young Riders doen het opnieuw in Le Mans, nadat ze eerder dit weekend de volledige top vijf oranje kleurden, presteerden ze het vanmiddag om dit nogmaals voor elkaar te krijgen. Ditmaal was het Julie Groenhart die met haar First Barrichello (v. Florencio) de winst in ontvangst mocht nemen met een mooie score van 73.108%.

Ze bleef zo voor op Esmee Donkers en haar KWPN-er Zaffier (v. Painted Black) met we ze in 72.708% naar een tweede plaats wist te rijden. De derde plaats was er voor Lisanne Zoutendijk in het zadel van Zilverstar (v. Rousseau) die hier van de jury een score ontvingen van 71.150%. De overige top vijf bestond uit een vierde plaats voor Mercedes Verwey met Vian Sandro (v. Sandro Hit) en een score van 70.133%, gevolgd door een vijfde plaats voor Laura Quint met haar Edison die hier een score van 70.125% bij elkaar reden.

Grand Prix U25


In de Grand Prix U25 was er voor Geert Hofland een tweede plaats met zijn Oswin (v. Kordella) met wie hij 68.308% bij elkaar wist te rijden.

Intermediaire I


In het Intermediaire I was het Philip van Ommen die de eerste prijs in ontvangst mocht nemen. Hij wist samen met zijn Denver I.P.S. (v. Zizi Top) naar een score van 74.135% te rijden. Daarmee bleef hij voor op de Braziliaan Rodolpho Riskalla en zijn Don Henrico (v. Don Frederico) die hier 71.625% bij elkaar reden wat goed was voor een derde plaats. De Belgische amazone Larissa Pauluis eindigde met haar Barroso (v. Bordeaux) op een derde plaats met een mooie score van 70.670%.

Verder in de top vijf zagen we voor Thamar Zweistra nog een vierde plaats met Hexagons Denzel en een score van 69.925%, gevolgd door een vijfde plaats van John Thijssen met Eros die hier 69.150% bij elkaar reden.

Klik hier voor alle resultaten