Nederlandse Girlpower in Nations Cup U25 van Aken

Nederlandse Girlpower in Nations Cup U25 van Aken
In de allereerste Nations Cup die er werd gereden voor het U25 in het Duitse Aken is het direct raak voor onze Nederlandse topamazones.

Zo weet het Nederlandse team hier dan ook direct met een fantastisch totaal van 145.605 punten naar de winst te rijden. Daarbij kwam het hoogste resultaat van Anne Meulendijks en haar KWPN-er MDH Avanti (v. United) met wie ze hier naar een mooie score wist te rijden van 73.316%. Daarmee pakte ze individueel dan ook de overwinning van de proef. Ook Maxime van der Vlist wist met Bailey (v. Negro) indruk te maken op de jury. Zo werd haar proef beloond met een score van 72.289% en pakte ze daarmee ook nog eens individueel de tweede plaats. Denise Nekeman maakte het vervolgens af met haar Boston STH (v. Johnson) door nog naar een score te rijden van 68.395%, hiermee behaalde ze individueel nog een negende plaats.

Ze bleven zo voor op het team van Duitsland die met een totaal van 140.868 punten naar de tweede plaats rijdt. Het hoogste resultaat kwam hier van Bianca Nowag en haar Fair Play RB (v. Fider Mark) die hier naar een totaal reden van 71.079% en was daarmee individueel goed voor de vijfde plaats. Ook het team van Zweden kende een podiumplaats met een totaal van 140.474 punten. De Zweedse Josefin Gyllenswärd wist met haar Don Angelo (v. Danone) naar een score te rijden van 71.158% wat haar individueel de vierde plaats opleverde.

Het team van Oostenrijk zette een totaal neer van 135.710 punten en noteerde daarmee de vierde plaats. Denemarken volgt op een vijfde plaats met een totaal van 129.316 punten.

Klik hier voor alle resultaten