Minderhoud en Gal blijven scoren op CDI4*Treffen

Hoofdsponsor Gaston Glock kan zijn geluk niet op dit weekend tijdens zijn eigen internationale dressuur feestje in Treffen. Gisteren won zijn paard onder Hans Peter Minderhoud al de eerste hoofdproef, maar ook vandaag was team Glock niet te stoppen.

In het zadel bij de nog vrij onervaren Glock’s Casper (v. Westpoint) reed Minderhoud vandaag opnieuw met gemak naar overwinning. Het Glock duo zet tijdens hun small tour debuut een score van 74,895% neer en laten daarmee de concurrentie ruim vier procent achter zich. r Matthias Bouten en Dante Delux Mj (v. Danone) pakken voor Duitsland de tweede plaats in 71,395%, gevolgd door Jonna Schelstraete en Cupido (v. Tuschinski) die met minimaal verschil derde worden.

"Ik ben zo blij met Glock's Casper. Het was zijn eerste grote wedstrijd vandaag en hij heeft het geweldig gedaan!" zei een gelukkige Hans Peter na afloop.




Vandaag was ook de dag dat Edward Gal  voor het eerst in actie kwam met Glock’s Voice  op de thuisbasis van zijn sponsor.  Tijdens de CDI4* Grand Prix was de Oranje combinatie zonder twijfel de beste. In de proef, die geldt als kwalificatie voor de kür op muziek, was Gal met een score van  75,88% .

Niet alleen de Glock-boys maar ook andere Nederlandse combinaties doen goede zaken. Katja Gevers zet een mooie score neer van 69,68% met haar vijftienjarige Thriller (v. Gribaldi) en werd tweede voor Daniëlle van Mierlo die na een mindere start gisteren vandaag een een waardering van 68,08% kreeg met Azurro.





Kijk hier voor alle resultaten.