Milou Dees valt sterk op tijdens It's All Dressage

Milou Dees valt sterk op tijdens It's All Dressage
Op de laatste dag van It's all Dressage bij manege de Kroo in Nieuw en St. Joosland wist Milou Dees opnieuw de overwinning op haar naam te schrijven bij de junioren. Dit in het zadel van haar Fransesco (v. Florencio).

"Ik ben super blij," laat de amazone weten. "Fransesco voelde goed aan. Onderaan m'n protocol stond zelf dat het een harmonieus beeld was." Over de toekomst zegt Milou: "Over twee weken gaan we deelnemen aan de internationale wedstrijd in Exloo. Hij is inmiddels drie keer meegewerkt op een meerdaagse wedstrijd en hij wordt steeds meer ontspannen.  We hebben nu even de focus op de Junioren dus de selecties voor de Indoorkampioenschappen laten we even aan ons neus voorbij gaan."

Op de tweede plaats bij de Junioren eindigde Annemijn Boogaard met Fullspeed TC. Met een percentage van 76,7% in de kür was Lisette Zoutendijk drie dagen onoverwinnelijk bij de Young Riders met haar Kostendrukkers Ringo Star (v. Riccione). Met 71,08% mocht Meike Kroot met haar Vince naar voren komen voor het rode lint.

ZZ Zwaar winst Sharon de Kok


De ZZ zwaar kür finale was een prooi voor Sharon de Kok met Daydreamer. Zij wonnen de finale met een percentage van 71,05%. Daniëlle van Mierlo en Evita Utopia volgden met 70,38% op de tweede plaats. In de kleine finale werd een ZZ Zwaar proef verreden en kwamen er slechts twee deelnemers aan de start. Met 63,89% was Maaike Westdijk met Esprit de beste van dit tweetal.