Micky Schelstraete en Thessa Gilbers in top vijf op CDI Lier

Micky Schelstraete en Thessa Gilbers in top vijf op CDI Lier
In het Azelhof in Lier was het na de Intermediaire I tijd voor de inviduele test van de pony's. We zagen zeventien combinaties aan het werk in deze proef. De 'Prijs Kingsley' werd gewonnen door een Duitse amazone, maar de Nederlandse amazones wisten het ook best goed te doen.

Het werd opnieuw Duitsland boven met een overwinning voor Sophia Ritzinger met Den Ostriks Dailan (v. Leuns Veld's Lord). Dit duo kreeg van de jury als enigste een score boven 70%. Voor hun proef noteerden we een totaal van 70.163%. De winnares van de Team Test, Gemma Owen, eindigde deze keer op een tweede plaats met Der Kleine Lord (v. Der Feine Lord). Zij behaalden ditmaal in totaal 69.431%. Op plaats drie zagen we Micky Schelstraete met de schimmelhengst Elin's Noncisdador (v. Nostradamus). Zij kregen van de jury een totale score van 69.065%.

De top vijf werd vervolledigd door Thessa Gilbers met Baumann's Despino (v. Fs Don't Worry) en Maud Adriaensen met N-Constantino vd Bolkerhoeve. Zij behaalden respectievelijk 68.252% en 67.520%.

Klik hier voor de resultaten.