Maxime van der Vlist wint U25 GP, Fleur Prinsen op podium CDIP in Den Goubergh

Maxime van der Vlist wint U25 GP, Fleur Prinsen op podium CDIP in Den Goubergh
Vanmiddag werden er weer diverse mooie dressuurproeven verreden in Den Goubergh tijdens de Christmas Show. In de CDIP Pony Team Competition verschenen maar liefst 20 combinaties aan de start. Hiervan bewees zich de Duitse Carlotta Holtkamp-Endemann met Caspar HE (Constantin x Wolkenstein II) als beste met een score van 70,684%. Haar landgenote Eva Rebhan reed Chippendale 16 naar de tweede plaats met een totaal van 70,256%. Fleur Prinsen bewees zich dan weer als beste Nederlandse met Next Black Magic, een zoon van Nabucco R. Met haar score van 70,214% zat ze erg dicht op de Duitse concurrentie.

Kiki Romney volgde ook erg dicht met een score van 69,402% op Reedborder Amazing (Bodo). Shanna Baars en Don Camillo du Bois (Dornick) rondden de top vijf af. Verder ook in de top tien: Michelle Kramer op zes, Evi van Rooij op zeven en Thessa Gilbers op de negende plaats.

De CDIU25 Grand Prix was dan weer wel voor Nederland. Maxime van der Vlist reed de elfjarige Negro-zoon Bailey naar de overwinning met een score van 70,744%, meer dan 2,5% beter dan Nina Rathjens en Emilio 111 (Earl) voor Duitsland. Lisanne Zoutendijk en Kostendrukkers Watteau (Jazz) pakten plaats drie met 57,511%.

Klik hier voor alle resultaten.