Mara de Vries en Madeleine Witte-Vrees domineren op Subtopwedstrijd in De Mortel

Mara de Vries en Madeleine Witte-Vrees domineren op Subtopwedstrijd in De Mortel



Op de Subtopwedstrijd in De Mortel, Noord Brabant, was het vanmiddag Mara de Vries die in het zadel van de Ampère nakomeling Farzana G in de Prix St Georges naar de winst wist te rijden. Met een mooie score van 75.15% ging ze ruimschoots aan de leiding.

Een tweede plaats was er voor Charlotte Fry die met haar Fendi T (v. Negro) die hier een score wist te behalen van 66.32%. De derde plaats was er voor Mathilde Stoffele die met Fleur's Treffer (v. Loeweras) een score van 64.56% wist te behalen.

In het Intermediaire II was het Madeleine Witte-Vrees die met de KWPN-er Charmeur (v. Florencio) de winst op haar naam wist te schrijven. In deze gecombineerde Grand Prix eindigde ze met een score van 72.28%. Ze bleef daarbij voor op Marlies van Baalen die met haar Ben Johnson (v. Johnson) een score noteerde van 71.69% wat goed was voor een tweede plaats, gevolgd door een derde plaats van Jeannette Haazen en Dabanos D'04 (v. Abanos) die hier een score noteerden van 71.47%.

Voor Tristan Tucker was er de overwinning in het Intermediaire I met de Sir Donnerhall nakomeling Jewel's Sir Weihbach die hij naar een score stuurde van 67.72%. Jessica Leijser eindigde met haar Djambalaya (v, Santano) op een tweede plaats met 66.03%, gevolgd door een derde plaats van Charlotte Heering en haar Black Pearl (v. Painted Black) die hier een score bij elkaar wisten te rijden van 65.15%.


In de ZZ Zwaar klasse was het Dominique d'Hoore - Van der Horst met haar Wolfshoeve Dancing Boy (v. Gribaldi) die ze naar de winst stuurde met een score van 61.29%.