Madeleine Witte-Vrees vervolledigd top drie in Neumünster

Madeleine Witte-Vrees vervolledigd top drie in Neumünster

Na gisteren de World Cup Grand Prix in Neumünster is het vandaag tijd voor de Freestyle, het was weer de wereldnummer 1 Isabelle Werth die er de overwinning voor haar rekening nam. Zij bereed Don Johnson FRH, een ruin van Don Frederico die een score op hun Freestyle kregen van 82.455%. De twee hebben elkaar duidelijk gevonden, ze behaalden al verschillende overwinningen in 2016 zoals de CDI5* van Stockholm, CDI3* van Maastricht en de CDI-W van Salzburg.


De tweede plaats was voor een andere Duitse amazone Helen Langehanenberg. Zij kwam in de ring met Damsey FRH (v. Dressage Royal) en kreeg 79.150%. De top drie werd aangevuld door Nederlandse Madeleine Witte-Vrees. Zij is in Duitsland met Cennin (v. Vivaldi) en kreeg op haar Freestyle een score van 77.765%.


De laatste om de ring te betreden was de Zwitserse Marcela Krinke-Susmelj en zij belande op de vierde plaats met haar paard Smeyers Molberg (v. Michellino) in 75.620%. De vijfde in de rij was de andere Nederlander Patrick Van Der Meer met Zippo (v. Rousseau) die van de jury 74.090% kreeg.


Klik hier voor alle resultaten.