Lotje Schoots imponeert in Haarlemmermeer's kür op muziek

Lotje Schoots imponeert in Haarlemmermeer's kür op muziek
Tijdens het Concours Hippique Haarlemmermeer was het Lotje Schoots die de hoogste score haalde in de Kür op muziek. In het zadel van de Grand Prix-debuterende, Cocksdorp Texel (v. Lingh) imponeerde ze de jury goed voor 72,25%.

Schoots zelf blikt enorm tevreden terug op haar prestaties. Als muziek opteerde de amazone voor haar oude kür van Torricelli.

In de Lichte Tour was het Jessica Leijser die met 71,37% de overwinning greep in de Kür op muziek. Nakita de Boer liet in de Intermediaire I 64,61% met Sandreo-nazaat Eastend’s Coen noteren en daarmee bleef zij voor op Golda Nunes Nabarro die tot 63,82% kwam. In de Prix st. Georges kwamen Eline van Egmond en Duvall (v.Sancisco) tot 67,57% en dat scheelde geen 0,01% met de nummer twee, Wendy Fokker en haar Polansky-merrie Black Pearl.

In het ZZ-Zwaar was Larissa van Craaikamp oppermachtig. Met Sir Oldenburg-nakomeling Elvira Oase scoorde zij 66,86 en 69,21%. Suzanne van de Ven was tweemaal tweede, dat deed zij door VDV D’Avicci naar 67,64% en 65,79% te rijden. Astrid Langeberg en Serena Vergunst waren in beide proeven goed voor de derde en de vierde plaats.