Loranne Livens en Jorinde Verwimp grijpen BK-titels in Gesves

Loranne Livens en Jorinde Verwimp grijpen BK-titels in Gesves
In Gesves werken ze toe naar de ontknoping van het Belgisch Kampioenschap voor jonge springpaarden. Op zondag reden Loranne Livens en Jorinde Verwimp naar de BK-titel bij de zesjarigen en zevenjarigen.

Loranne Livens greep het goud bij de zesjarigen. In het zadel van Aragon (v. Aaron) werd ze door de jury beloond met 80,40%. Flore De Winne volgde op het podium met Basili. De nieuwe vice-kampioen ontving een totaal van 80,20%.

Ine Vandecappelle en Generaal sloot het podium af met 76,00%. Net naast het podium eindigden Jerome Schneiders (Duncan - 75,80 %) en Denis Bervoets (Lars van het Kristoffelhof - 74,00 %).

De titel van Belgisch kampioen ging bij de zevenjarigen naar Jorinde Verwimp en Kastar Hof ter Zeedycke D. Zij wonnen dit kampioenschap met 75,562 %. Larissa Pauluis en Barroso kregen 73,929 %, wat hen een tweede plaats opleverde. Voor Francoise Hologne Joux en Alquazar de Massa was er een derde plaats (70,214 %). Tom Franckx (Showdancer - 67,94 %) en Linda Meisch (Kontestro DB - 67,764 %) werden vierde en vijfde.

Klik hier voor de uitslagen.