Kaylee Gouda imponeert op subtop in Lisse

Kaylee Gouda imponeert op subtop in Lisse



In de subtopwedstrijd van Lisse was het Kaylee Gouda die niet alleen eerste werd in het Intermediaire I en noteerde de tweede plaats in de Prix St Georges met mooie scores van 64.34% en 65.74%. In het zadel van Don Juan werd ze zo de best presterende deelneemster van de dag. In deze Intermediaire I klasse ging de tweede plaats naar Nakita de Boer met Eastend's Coen die een score noteerde van 63.97%. Voor Mariska Doorduin-Herlaar was er een derde plaats met Duchess of Loxley met een score van 63.97%.

In de Prix St. Georges ging de winst naar Eline van Egmond met Duvall die met 66.47% de hoogste dagscore binnen wisten te halen. De derde plaats in deze klasse ging naar Samara van der Eerder met VariHippiQue's First Class die hier een score noteerden van 65.59%.  Deze First Class is in eigendom van Valentijn van Weering.

In de klasse ZZ-Zwaar ging de winst naar Brem Beers met Ultimate die een score van 65.57% bij elkaar wisten te rijden. De tweede plaats ging naar Eva Lunau met All star met een score van 63.29%, gevolgd door een derde plaats van Janet Castricum met Was met ook een score van 63.29%.

De winst in de Grand Prix ging naar Ineke den Drijver met Don die een totaal van 63.70% wist te noteren. Zij ging zo voor op Melanie Woutersen met Adelheid die van de jury een score kregen van 62.01%. De derde plaats ging naar Wijnanda van Brenk met Urbanes die eveneens een score van 62.01% ontvingen.