Karen Nijvelt domineert Subtop in Oud Gastel

Karen Nijvelt domineert Subtop in Oud Gastel
In Oud Gastel was het vandaag Karen Nijvelt die de Subtop domineerde. Met haar Darwin (v. Meastro) won ze in het Intermediaire I met een mooie score van 70.69%. Maar ook in de Prix St. Georges wist ze naar zowel de eerste als de derde plaats te rijden. Zo behaalde ze met haar Elysias (v. Jazz) een score van 68.95%, terwijl ze met de Hemmingway nakomeling Caramba naar een derde plaats reed met 67.37%. Voor Kirsten Brouwer was er een tweede plaats met haar Fifty Fifty (v. Vivaldi) met wie ze hier een score ontving van 67.57%.

In het Intermediaire I was het vervolgens Stephanie Kooijman die met haar Dibert L (v. Vivaldi) naar de tweede plaats wist te rijden met een score van 64.93%. Ook op het podium vinden we Danique Janssen en haar Coert (v. Westpoint) met wie ze met 63.49% de derde plaats in ontvangst mocht nemen.

In het ZZ-Zwaar was het Jantine Lazeroms die als sterkste combinatie met haar Apollo (v. Flemmingh) wist te eindigen. Het tweetal reed daarbij naar een score van 61.79%. Lenneke Wils eindigde met haar Kracker (v. Krack C) op de tweede plaats met een score van 61.29%.

Klik hier voor alle resultaten