kampioenshengst Donn Johnson van Theo Driessen naar Bundeschampionate met Jana Freund

kampioenshengst Donn Johnson van Theo Driessen naar Bundeschampionate met Jana Freund
Begin juli won Donn Johnson (v. Diamond Hit) reeds de Mecklenburger Championate voor driejarige hengsten met zijn amazone Jana Freund. Het komt nu dus ook niet onverwacht dat de hengst geselecteerd is voor de Bundeschampionate. Vandaag heeft het Mecklenburger stamboek bevestigd dat de hengst van Theo Driessen uit Heelsum inderdaad naar Warendorf mag.

Theo Driessen heeft een Albert Heijn-vestiging in Elst, een aantal horeca-bedrijven en handelt in vastgoed. Daarnaast heeft de ondernemer een dressuurstal in Heteren, een bedrijf dat hij de laatste tijd aan het uitbouwen is, waarbij ook de fokkerij meer op de voorgrond komt. Driessen timmert aan de weg in Nederland onder andere met de Pavo Cup-voorselectie toppers Imagine (v. Dream Boy) enImposant W (v. Wynton), maar ook in Duitsland is er succes.

Vorig jaar kocht hij Donn Johnson aan op de Mecklenburger keuring in Redefin. Daar werd hij ook al kampioen. Bij het KWPN kon hij niet doorstoten op de keuring omwille van zijn stokmaat. De hengst is slechts 1.61 groot.

De hengst is momenteel gestald in Duitsland en wordt uitgebracht door Jana Freund.