Jos Hogendoorn haalt hoogste dagscore op Subtop in Nijkerk

Jos Hogendoorn haalt hoogste dagscore op Subtop in Nijkerk
Manouk Steijn reed op zaterdag in Nijkerk met haar merrie Evy (v. Santano) naar een eerste plek in het ZZ-Zwaar. De hoogste dagscore van maar liefst 70,96% werd bij elkaar gereden door debutant Jos Hogendoorn in de Prix St. Georges. Leerling van Imke Schellekens-Bartels, Kazuki Sado, won de Intermediaire I. In de tweede ZZ-Zwaar en in de Zware Tour rubriek werden helaas geen winstpunten behaald.

Jos Hogendoorn, stalruiter bij Dressuurstal Van Baalen, debuteerde in de Prix St. Georges met zijn Convalaria (v. Valdez) en reed direct naar de winnende score van 70,96%. Amey Wagenaar werd met haar El Macho Malo (v. Jazz) tweede (65,88%). Met een klein verschil (65,66%) mocht eveneens dubutante Brem Beers het witte lint in ontvangst nemen. Zij zadelde Ultimate (v. Olivi).

In de Intermediaire I was Kazuki Sado niet te verslaan en behaalde met Don Presidente (v. Dauphin) 64,56%. Petty Vos werd met Kristy’s Utah V (v. Oo Seven) tweede (61,69%). Zij werd ook op de hielen gezeten door de nummer drie. Dit was Kaylee Gouda met Don Juan (v. Vivaldi) die 61,54% behaalde.

De beste in de Zware Tour rubriek was Skylar Bos die met haar Black Boy (v. Gribaldi) een U25 reed die goed was voor 59,42%. Nars Gottmer werd tweede (58,97%). Hij debuteerde met Floris Vinckenburgh (v. Uphill) in de Intermediaire II.

Klik hier voor alle uitslagen